Različne možnosti zdravljenja

Različne možnosti zdravljenja

Diete

Večina bolnikov z eozinofilnim ezofagitisom je alergičnih na več kot eno živilo. Iz tega razloga eozinofilni ezofagitis velja za posebno vrsto alergije na hrano. Če je iz prehrane mogoče izključiti živila, ki povzročajo alergijsko reakcijo v požiralniku, lahko simptomi in vnetje izzvenijo brez uporabe zdravil. Med najbolj pogostimi živili, ki povzročajo eozinofilno vnetje v požiralniku, so mlečni izdelki, pšenica, jajca, soja, oreščki in ribe ter morski sadeži. Ustrezne diete so zato lahko povezane z obsežnimi omejitvami pri izbiri vsakodnevne prehrane in bolniki se jih v daljšem obdobju le redko lahko uspešno držijo.

zivila, ki se jim izognemo

NAROČI BREZPLAČNO KNJIŽICO

Naroči popolnoma brezplačno knjižico z vsemi informacijami o Eozinofilnem ezofagitisu, ki so jo napisali prof. dr. Alain Schoepfer, prof. dr. Stephan Miehlke in prof. dr. Stephen Attwood.

Za prenos PDF knjižice kliknite tukaj:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Za naročilo knjižice po pošti izpolnite naslednje podatke:

1 Step 1

Več informacij

Preberite si tudi naše obvestilo o zasebnosti, objavljeno na spletni strani ewopharma.si/politika-zasebnosti.

Za vsa vprašanja ali informacije o osebnih podatkih, se prosimo obrnite na elektronski naslov dpo@ewopharma.si. Podatki se hranijo do vašega preklica oz. dokler je potrebno, da se doseže namen, za katerega so bili podatki zbrani.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve